Birdunyabircennetannesi Mminigimm Direk test isteyince yapmıyorlar Kasıklarım ağrıyor vs diyince yapıyorlar
Duyulurum Mminigimm hamilelik şüphem yoktu, bundan söz de etmedim, acile idrarda kan ve şiddetli karın ağrısıyla gittiğimde idrar ve kan tahlilleri yapıldı. Kanda gebelik hormonuna da bakmışlar. Bence bir şansınızı deneyin
Mmeelliikkeee Mminigimm istediğiniz saatte özel hastanelerde sadece laboratuvar kaydı açtırıp (ücretli) baktırabilirsiniz. Acil servisler böyle şeyler için değil lütfen kullanmayın.
Mminigimm Birdunyabircennetannesi pzt sağlık ocağına gitsem salı çıkar üff normal test için yarın nöbetçi bulmam gerekecek 🫠
atlassmoms Mminigimm karnım ağrıyor adetim gecikti evliyim gebelik şüphem olabilir demiştim yapmışlardı
Mminigimm Mmeelliikkeee özele para vermek istemiyorum acilde bakıyorlarsa gitmek hakkım acildekileri meşgul etmemek için buraya sordum bunu bende düşünüyorum zaten
Fyzelf Mminigimm arkadaşın demek istediği senin aciliyetin yok acilde bir çok hasta oluyor acil olarak gelen onları bekletmemek için gebelik testi yapmıyolar ben de gitmiştim yapmadılar ve böyle bi açıklama yaptılar bana mantıklı geldi heyecanlı oluyoruz bir an önce öğrenmek istiyoruz tabi ama hasta insanlarıda düşünmek lazım
Mminigimm Fyzelf bence de bu yüzden yapılmaması lazım ama öyle bir hizmet varsa kullanmak için yazdım 🤷🏻♀️