Mcz 4aylik bebeğim var saçlarım aşırı dökülüyor kestirdim biraz yinede dokuluyor kel kalacam die korkuyorum gerçekten böyle bir dökülme yok tecrübeli anneler siz nasil başa ciktiniz bununla yardım edin lütfen ne yapmaluyim
kirikkalp Mcz oğlum 2 yaşına hala saçlarım dökülüyor bu normal canım korkma ben bir çaresini bulamadım bulan biri çıkar inşallah
Melike-emirasaf Mcz bir çay bardağı karanfili kaynatıp suyuyla yıkayınca işe yarıyor birde gold şampuan var oda saç dökülmesine karşı
Yalpp Mcz belli bir süre dökülecek malesef onun için yapılacak pek bir şey olmuyor. Ben 6 aylık olana kadar bekledim baya döküldü sonrasında biotin aldım ve novacin plasenta şampuanı var onu aldım kesildi dokulmen şuan günde on tel bile gelmiyor.
Beratim17 Mcz Benimde 3 aydan beri dökülüyor emzirdiğimiz için. 6. Aydan sonra dökülme azaliyormus ben 5 buçuk aylık oldum dökülme biraz azaldı ve biotin saç spreyi aldım bebek saçlarımı çıkardı tavsiye ederim.
120720 Mcz Kendisi kesildi valla 6 aydan sonra falan yavas yavas ben bişey yapmadım hiç. Benim de çok dökülüyordu aşırı derecede bende diyordum kel kalcam ama bişey olmadı 🙂