miniikmucizeem Merhaba arkadaşlar bugün kürtaj oldum kürtaj sonrası süreç nasıl ilerliyor hastaneden çıkmadan doktor alttan muayene ediyormu
Senorita miniikmucizeem normal hayata geri dönüyorsunuz ekstra bir şey olmuyor, doktor ilaç veriyorsa onu içiceksiniz ve 20 gün birliktelik yasak
Socialmom19 miniikmucizeem merhaba bende pazartesi olucam vicdanen berbat durumdayım.. genel anestezi mi oldunuz ve acı hissediyor musunuz Şuan? Benim doktorum direk olacaksın ve evine gideceksin sakın üzülme dedi.
Socialmom19 miniikmucizeem kaç dakika sürdü ameliyat ve ameliyat sonrası ne hissettiniz lütfen söyler misiniz? Ço korkuyorum
Birdunyabircennetannesi miniikmucizeem Hastaneden çıkmadan tekrar bakmışlardı Parça vs kaldı mı diye Sonrasında çıkış yapıyorlar 15 gün falan ilişki yasak o kadar Normal hayatınıza devam ediyorsunuz
benuykukadiniyimm Socialmom19 siz mecburiyetten mi olacaksınız yoksa kendiniz mi istiyorsunuz. Yanlış anlamayın merakından soruyorum amacım yargılamak değil.Vicdanen yazınca merak ettim sadece
miniikmucizeem Socialmom19 genel anestezi oldum evet yanlızca 10 dk sürüyor zaten uyutuluyosunuz odaya çıkana kadar zaten uyanmış oluyosunuz ağrınız sızınız olmuyor korkmanıza gerek yok inanın
miniikmucizeem benuykukadiniyimm kendi isteyenisteye kim bebeğinin canına kıyabilir? Yorum yazarken biraz el insaf bebeğimin kalbi durdu mecburen kürtaj oldum.
Socialmom19 miniikmucizeem peki bana bugün 12 bin tl dediler kürtaja siz ne kafa ödediniz acaba? Bana fazla mı söylediler gibi geldi..
benuykukadiniyimm miniikmucizeem bırakın da soruyu sorduğum kişi cevaplasın he ? Atlamayın her yere. Ben size sormadım soruyu.İnsafıma da uzanmayın normal bi soru sordum. Yanlış anlaşılmaması adına da belirttim. Keyfe aldıran da var burda okuyorum.
benuykukadiniyimm Socialmom19 tepkiye gerek yok. Sildiğiniz yorumuda gördüm. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ha herşeyide merak etmem,merak etmeyin. İyi günler