Duygu_52AK Kızlar şampuan önerisi istiyorum elidor yeşil olanı kullanıyorum ama saçlarım çok dökülüyor o yüzden şampuan değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum 🌸
gkbyza Duygu_52AK saç dökülmesi kesinlikle içerden desteklenmesi gerekiyor. Eğer koparak dökülüyorsa yani tararken zorlanırken vs saç derisi ile alakalıdır. Eğer kendiliğinden dökülüyorsa mesela uyandığınızda yastığınızda vs hormonaldır içersen vitaminlerle desteklenmesi gerekir
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Saçların dökülmesi sampuandan dolayı mı ya? Herkes doğumdan sonra normal diyo. Vitamin eksikliği diyo. Bu saç dökülmesnden nasıl kurtulcZ
Zumra_Fatma NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ben urban care 3lüs etini kullandim normal saclar icin mor gri olanı spreyi bebek saci cikardi dökülmem de durdu coook memenunum ve spreyi cok bereketli
Duygu_52AK NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende bilmiyorum canım herkes doğumdan sonra normal diyor ama bebeğim 2 buçuk yaşına geldi daha da arttı dökülmem doğumdan sonra vitamin de kullandım kan değerlerim da normal belki şampuandan dır diye düşünüyorum o yüzden denemekten zarar gelmez 🌸
Duygu_52AK Zumra_Fatma Ben sadece onun saç toniğini kullanıyorum memnunum peki gerçekten işe yarıyor mu şampuanı falan
Duygu_52AK gkbyza Uyandığım zaman yastıkta oluyor bi kaç tel ama duş esnasında bildiğiniz akıyor tararken zor taranmıyor ona rağmen yine dökülüyor saçlarım napcağımı şaşırdım artık
Zumra_Fatma Duygu_52AK evet dokulmesini vs durduruyor yumusacik yapiyor sac kremi vs ama kokusu biraz degisik😁