Delirmemek elde değil nasıl oluyor bilmiyorum
Oğlum 8 aylık dün ateşlendi diş etleri şiş baya daha diş çıkarmakdık şiştiklerini farkettim
Ama ateşini düşüremedim diye doktors gittim çünkü yediğinide kusmaya başladı
Tahlil sonuçları temz enfeksyon yok ama bulantı ve kusma var diye arkasından üç saatlik bir serum yedi 2 tane o an iyiydi ama eve geldim 2 saat sonra sadece ateş ve bi türlü çıkmasına engel olamadığım 38 buçuk dereceyle geceyi atlattık ne fitil ne calpol
İşe yaramadı sabah ilk işim bugün hastane yoluydu gittim 5 li tarama testi istedi doktor yarım saat sonra covid pozitif sonucuyla karşılaştık şok oldum evden 10 gündür çıkmadım tek gittiğim 4 gün önce evimin yanındaki park salımcakta salladım ama eve gelir gelmez duşa girdik
Doktor yatış istedi ama ben istemedim evde tedaviyle gitmek istedim doktor onay verdi iyi olmazssa pazartesi kesin gelirim dedim şimdi dolvenle ateşini düşürdüm ıslak bezle başladım tabi 4 saat olacak ateş yok yemeği iyi ama diş etleri baya şişmiş bol bol sıvı buhar ve antibiyotikle gidiyoruz
Tek diceğim parklara almayın özel hastaneye
Götürüyorum benden hariç kaç çocuktan covit testi alındı salgın var heryerde parklardan ve kalabalık ortamlardan uzak tutmaya çalışın ben parkı sildim bir kere aldım sadece ondada covit oldu 10 gün doktor evde dedi ama 15 gün dışarı çıkarmayı düşünmüyorum bir sabah kalktım enerjik çocuğum bir anda hasta düştü Rabbim herkesin evladını korusun 😢😢😢 aşırı moralsiz ve korkuyorum