Zaxscs 12 ay 11 günlük kızım 10 gündür gündüz uykularına direniyor. Daha önce yaşayan oldu mu, sabah ve öğleden sonra iki uykusunda da uyumaya aşırı direniyor
Melekmirac Zaxscs ay bizde 2 gündür öyleyiz maalesef benim oğlumda 12 ay 14 günlük mahvoldum direne direne bı hal oldu bayılıyo uykudan ama uyumakta istemiyo ben biraz araştırdım uyku gerilemesi oluyomus bu aylarda yaklaşık 1 hafta 10 falan sürer yaziyodu ama daha fazla da olabilir o zaman demekki😭😭😭🥰😭
seboss35 Zaxscs 12 ay 20 günlük oğlum 20 gündür böyleyiz gece uykusu hiç yok sürekli ağlayarak uyanıyor ve uykusu olduğu halde uyumak istemiyor ve iştahsızlık var tükendim artık.
Zaxscs Bizim 10 gün oldu resmen :( çok yoruldum tüm gün uyutmaya çalışıyorum resmen. Böyle olunca ne oyun saatimiz ne yemek saatimiz kaldı :(
incihanim_ Zaxscs 11 aylığız bizde gündüz uykusu hiç yok uyumamak için direniyor sürekli uyutmaya çalışıyorum böyle olunca haliyle iştahı da düzeni de olmuyor maalesef 😒çok yorucu bişey gerçekten
dilaraa65 Bizde aynı sekildeyiz 12 ay 10 günlük yaşına girdiğinden beri uyku düzeni bozuldu çok zor uyuyor az uyuyor hemen uyanıyor 🥴