Minnakkk papatya09_ ben dolma yaptıgım da yanına mercimek corbası salata ve cacık yaparım 😋😋😋 Benim menüm bu aksam hamsi tava ve tabi ki bol yeşillikli salata, 🥰🥰
ceriio papatya09_ ay bugün kolaya kacacagim mantı sarımsaklı yoğurt ve domates salçalı soslu ton balıklı salata Fırında kaşarlı mantar Canım hepsini isteyince böyle ortaya karışık bir menü çıktı ortaya 😂😂😂😂
Binnur_cam papatya09_ güzel bi çorba salata yapabilirsin ben olsaydım mercimek çorbası yada domates yapardım … Benim menü bugün basit çay koyup menemen patates kızartması yapıyorum 🫠
minnik papatya09_ yanına çorba yapmak en mantıklısı bence. Bizde de sebzeli bulgur pilavı köz salata ve cacık var.
MommysMini Beyninizikullanmakucretsizdir bişeye gerek yok kız senin yemekler tam benlik oluyo ha farkettim de 😂😂
Beratim17 papatya09_ Bende şimdi ocağa koydum, biber dolması pişiyor canım bebekle anca bunu yapabildim durmuyor çünkü. Yanına da bi cacık yaparım yeter çok bile.
Metemommy papatya09_ bizde de biber patlıcan kabak dolması var 😂 yanında tarhana çorbası ve mantarlı ıspanak graten yaptım
Lululi papatya09_ birşey sorcam herkes hergün birkaç çeşit mi yapıyor ben bir.çeşit yapıyorum 🙄 gerçi çorba pilav salata eşim yemiyor ama yemekte tek çeşit yapıyorum yanına başka şey yok🙄