deli_bir_hatun asude01 canm sayfayı inceledim de fiyatları çok Uygun kumaş nasıl acaba sen aldın mı hiç çekme bozulma oluyormu
Ecemsultan deli_bir_hatun ns moda butik mutlaka bak ben çok beğeniyorum. Hem instagram sitesi hemde trendyoldan yapıyorlar satış
Halimea Mirrannnmardin 😂 sen giyinme , spor tarz demiş ve spor tarz pazarium da var. Sende site ismi önersene😂
asude01 deli_bir_hatun ben ordan pantolon almıştım kumaş güzeldi yıkadım kaç kez çok güzel çıktı ürün. Tesettürlü değilim bu arada ama arkadaşlarım önerdi kendileri memnun bende beğendim.
1ipek1ceren Mirrannnmardin Abartmayın isterseniz. Siz başka bir pazarium’dan bahsediyor olabilir misiniz? Gayet kaliteli ürünleri ben senelerdir alışveriş yaparım hiç pişmanlık yaşamadım.
Mirrannnmardin 1ipek1ceren abartma derken fikrimi açıkça solememden sanane pardon begenmiyorum çok dandik vasat geliyor beğenmek zorundamıyım ?
1ipek1ceren deli_bir_hatun Kesinlikle pazarium’u tek geçerim. Özellikle takım arıyorsanız en doğru adres. Ürünleri gayet kaliteli ve bol çeşitli ben yıllardır alışveriş yapıyorum aşırı memnunum.