hemsire-anne- Kızlar bebeğim 44 günlük reflüsü var ve cok gazlı bir bebek bugün ilk kez yüzüstü uyuttum 2 saattir uyuyor basından ayrılmıyorum. Bu sekilde uyumasında bir sıkıntı olur mu ?
2boymommy hemsire-anne- benim bebegimde 51 günlük arada yatiriyorum o sekil daha uzun uyuyor sancisina iyi geliyor
Zumra_Fatma hemsire-anne- cok zararli lütfen düzeltin hic bir doktor omermiyor hic mi arastirmadiniz anlık bisey isterseniz saatlerce basinda durun ama anlık seyler bunlar yapmayin ya
Waris_ hemsire-anne- oğlum doğduğundan beri bu şekilde uyuyor şu an 3,5 aylık. Başını da çok rahat sağa sola döndürebiliyordu ben de sorun etmedi . Evet aslında hiçbir hekim önermiyor tehlikeli ama başında olunca bence arada öyle yatırılabilir.
Wanderlust hemsire-anne- kendi kendine donemiyorsa cok tehlikeli 4.aydan sonra donmeye baslayinca yatirmanizda sakinca yok ama suan agrisina iyi geliyordur ama cok cok dikkat edip basindan ayrilmamanizi oneririm
Zumra_Fatma hemsire-anne- olsun hatta size bi dr oneriyim youtubeye video vs atiyor dr osman gonulal yazin youtube bebeklerde yüzüstü uyuma videosunj acin izleyin derim
hemsire-anne- Wanderlust zaten öyle yaptım 1 dakika bile basından ayrılmadım 2 saat deliksiz uyudu ilk kes bebegim bu kdr rahat uyudu