Cemile45 Mrba kızlar benim kızım 4 ay 8 gunluk ve mama yemiyor aç olduğu halde sütümde çok az doymadigini biliyorum ac kalıyor yine yemiyor ama 1 hatfa öncesine kadar yiyordu acaba neden böyle oldu ne yapmam gerek aç kalıyor yavrum 🥲🥲
Nzltkgz Cemile45 aynı durum bizdede car bebeğim şuanda 8 aylık 5 aylık gibi sütüm azaldı ve mama denedim içmedi geçenlerde yine sütümde azalma oldu başka bi marka alayım üstünden zaman geçti belki içer dedim aç ama yine de içmedi nedenini bende anlayamadım
Cemile45 Nzltkgz ayn zor Bi durum benimki ek gıda zamanı da değil ki biseyler vereyim doysun bilmiyorum ne yapacağımı aç kalıyor çok üzülüyorum
Nzltkgz Cemile45 sütünüzü arttıracak şeylere dikkat edin yada bi doktorunuz ile görüşün en sağlıklı bilgiyi o verecektir
BBuseYY Cemile45 doktorda mama önermiyor senin sütün yetiyor diyor kilosu vs yerinde diyor ama bilemedim napcaz böyle bu kez ben yıpranıyorum özellikle geceleri her saat başı kalkmaktan …
Durunun_annesii0 BBuseYY 3.5 aylıkken başladı sıkıntılar çok geçtim geceleri hele çok zorlandım doktorda sürekli sütün yetiyor dedi geçti kilosu vs normaldi çünkü çişli bezde ama en sonunda 5 aylıkken tamamen bıraktı bu sefer de mama dediler 1 yaşına girecek mamadan başka bir şey istemiyor yemiyor içmiyor herkes aynı dertten muzdarip galiba
Nzltkgz Cemile45 bende de ara ara oluyor bazen ne yapsam gelmiyor ama araştırdığım kadarıyla bebeği emzirdikten sonra sütünüzü sağın diye okudum sütü arttırıyormuş sık sık emzirmeyi deneyin 🙏