Sunshine22 Merhaba arkadaşlar , kızım 14,5 aylık dünden beri ishal ateş yok. İshalden dolayı pişik oldu ve çok canı yanıyor poposu üzerine oturamıyor. P.tesi doktoruna gösterebileceğiz fakat öncesinde pişiği hafifleten denediğiniz çözümler var mı ?
Mom098 Sunshine22 ishal geçmedikçe pişik geçmiyor maalesef eczaneden her kremi alıp denemiştim yok nafile geçmedi Ne zaman ishal bitti kremle pişik 2 günde geçti
Feyzosumunannesi Sunshine22 ıslak mendil degirmeyin her alt acmanizda yıkayın sudocrem sürün kurulduktan sonra 16 aylık kızım benimki de ishal ve hemen pişik oldu doktorumuz bu söylediklerimi söyledi çok şükür geçiyor hemen
Metemommy Sunshine22 Sürekli kaka yaptığı için ishalden dolayı pişik geçmiyordur . Pamukla temizleyin bol bol havalandırın . Benim oğlumda yenidoğduğunda olmuştu, bir tur altını aldığımda trosyd ve hametanı karıştırıp sürüyordum , bir daha aldığımda sudocream . Öylelikle geçmişti
Burcutopal Sunshine22 merhaba benim kizimda ishal olmuştu doktorum ev yapimi ayran yada muz yedirmemi önermişti biz o sekilde hemen kesti ishalini
Sunshine22 Feyzosumunannesi sudocrem denememiştim daha önce mustela ve kantaron yağı denemiştim. Deneyeyim olmazsa
Sunshine22 Metemommy ishalden sonra mı geçti. Biraz hafifler gibi olduğunda kaka yapınca yine kabarıyor kıpkırmızı
Feyzosumunannesi Sunshine22 sudocrem en güzel pişik kremi bence. Ben önce mustela kullandım ama artık sudocreme geçtim uzun zamandır kullanyrz hemen geciriyir
Metemommy Sunshine22 yeni doğduğunda çok sık kaka yaptığı için çok zor geçmişti bizimde . 2. Aydan itibaren kakasını 2-3 günde bir yapmaya başladı öylelikle tamamen kurtulduk