Sevgim4sana 11 aylık bebeğim genellikle mama sandalyesinde bazen gözleri dalıyor masaya dogru, yetişkinlerdeki dalma gibi düşünün. Titreme mimik hareketi falan olmuyor ama son zamanlarda farkettim baska bir belirti yok bunu benim dısımda yasayan var mı acaba 👀
Melis1706 Sevgim4sana yok ya bizimde aylardir oyle arada dalip gidio hic birsey yok takmayin kafaniza bu kadar
Biz3kisiyiz_ Sevgim4sana mama sandalyesinde benim kızım da oluyor göz dalması sanırım canı sıkılıyor ve boş boş bakıyorlar 🙈 bana bu durum normal geliyor birde uykusu gelince oluyor arada 15 aylık
Melis1706 Sevgim4sana 3 gun sonra 11 aylik olucak.internete bakarsak basimiz bile agriyor yazsak kanser diyorlar😂ama icin rahat etmez dersen doktora sor icin ferahlasin bazen takti mi takiyoruz cunku
TubaB Benim bebeğimde dalıyor 6 aylıktan sonra başladı ara ara dalıyor , internette kötü şeyler yazıyor ne saman doktora götürmeli acaba , şuan 9 aylığız
fa_sena_y benim kızım 4 aylıkkenden beri dalıyor 12 aylık olacak bir ara bende çok taktık otizm falan diyor göz dalmaları için ama sanırım çoğı bebekte oluyor