Ysmn18 _07cinarhsn ben al dim y3nidogan aparatiyla birlikte yenidogan aparatını hiç kullanamadık kanguruyu da ben beceremiyorum herhalde bir türlü yapamıyorum oğlum da rahat edemiyor içinde ama yine de her fırsatta tekrar tekrar yapiyorum
Haribo42 _07cinarhsn bende aldim cokncok memnunum yemek yaparken bile takiyorum bazen😀 borooshbaby aldm ben oglumda cok sevdi
Minikbal _07cinarhsn gayet kullanışlı özellikle tek başına Bi yere giderken ideal. Ama olmak zorunda değil kısa Bi süre kullanılıyor zaten
Sevde123 Valla ben çok kullandım evin içinde iş yaparken bile takardım dışarı çıkınca komple bendeydi hiç yorulmadım bel ağrısı yapmadı kızımda mışıl mışıl uyurdu ama ben mamadusbaby aldım
_07cinarhsn Haribo42 Sevde123. Marka önemli mi kızlar sizce iyisi. Hangisi bende düşünüyorum ama çok seçenek var kararsız kaldim
Ysmn18 _07cinarhsn baya oldu ya inan hatırlamıyorum ne kadar olduğunu ama o markayı alacaksan her yone olanı al ben tek yönlü al dim biraz sorun oluyor
Sevde123 _07cinarhsn boroosh baby Birtek büyüyün bir kanguru ama benim içime sinmedi diğerleri de aynı aşağı yukarı sadece fiyat farkı var yine yorum okuyarak içine sineni al sen canm
Kubraozturk Az önce kargom geldi öncesinde yalnızda tek yönlü almıştım ama evde denediğimde bebeğim hiç rahat edemedi bende iade edip her yöne olanını aldım yarım saattir içinde evde deneme yapıyorum halinden memnun gibi 😊