medinekaplan Anneler 1 ay 22 günlük erkek bebeğim var akşam 8 de ağlamaya başlıyor gece 2 ye kadar uyumuyor kullanmadığım gaz ilacı kalmadı ne yapmalıyım
Deletedmom_106 medinekaplan arkadaşımın oğlu 3 aylık çocuk doğdu doğalı ağlıyo geçen gün herseye alerjisi olduğunu öğrenmişler . Bence iyi bir doktora götürün
Senosaslan medinekaplan benimde bebeğim erkek aynı ayda aynı saatte başlıyordu gece 2 ye kadar ağlıyordu kolik bebeğiniz tebrikler götürdüm kaç kere doktora herkes kulağı ağrıyordur karnı ağrıyordur dedi ama 4 ay kulak ağrısı olmuyormuş kesinlikle kolik sakin olup dışarı çıkarmaya çalışın dışarda sakinleşiyorlar
dolcegurbanne bunun bir çok sebebi olabilir iyi bi doktora gösterin bence. Belki alerjisi var çok gazlanıyor, belki kolik bi bebek, belki bi yeri ağrıyor. Meçhul bi durum
medinekaplan dolcegurbanne götürdüm cnm her hafta bir doktora götürüyoruz gazı var diyip eve gönderiyorlar ama kakasını olsun gazını olsun çıkarıyor en son götürdüğüm çocuk doktoru belki senin sütün alerji yapıyor dedi bana bir liste verdi süt içeren ürünleri kullanma dedi hiç bir şey de yemiyorum meyve yerken bile korkuyorum
Deletedmom_106 medinekaplan kakası mukuslu die götürmüş . Hersey yasaklanmış 🚫 vegan beslenecekmiş* yumurta süt peynir hersey yasak. Emziriyo die herseye dikkat edecek . Asla susmazdı çok huzursuz rahatsızdı sürekli gazı var karnı ağrıyo gbydi
Senosaslan medinekaplan doğrudur canım ben 6 ay hiç bir yere gidemedim şimdi bir yaşında yeni yeni ama yine ağlıyor dışarıda asla arabasında uyumuyor oturmuyor bebek arabasını boşa almışız gibi geliyor bana
medinekaplan Deletedmom_106 benimkide aynı cnm doktora götürdük peki anne sütü vermeyi kestimi şimdi nasıl
Deletedmom_106 medinekaplan yok diyet vermişler . O ürünleri tüketmeyecek çikolata paketli gıdalar süt ve süt ürünleri yumurta hersey yasak . Makarna bile yasak .