adanil Merhaba, bebeğim 2 aylık ve hâlâ kanamam devam ediyor. Doktorum bir ilaç verdi 10 gündür kullanıyorum ama değişen bir şey yok. Kanaması benim gibi uzun süren var mı? Ne zaman biter acaba😒
Anneemm1611 adanil benim de bebeğim 2 aylık ilk 50 gün kanamam devam etti 5 gün falan temiz kaldım bişey yoktu şimdi 1 haftadır tekrar başladı şuan devam ediyor
Snglkargc_0107 adanil benimde uzun sürmüştü normal doğum yapmıştım doktorum normal demişti hatta bi ilaç verdi 3 gün kullan sadece demişti ve sonrasında bitmişti içimiz temizleniyor bu şekilde
adanil Anneemm1611 normal doğum yaptım ondan mı oluyor anlamadım. Kan değerleri düşük zaten iyice düşecek. Doktor da bişey demiyor. Beklemekten başka yapacak bir şey yok anlaşılan
Anneemm1611 adanil kanama gibi değil de bazen pıhtı oluyor düşüyor pede leke olarak geliyor veya peçete sürdüğümde geliyo şuan bu bahsettiğim şekillerde geliyo yoğun bi kanama yok
Anneemm1611 adanil Malesef doktora gitmedim bitmesini beklicem rahmin içi temizleniyo normal olarak kabul ediyorum ben
adanil mukla 2 ay 10 gündür 1 gün bile kesilmedi. İlaç da verdi doktor. Parça falan kalmamış rahim temiz dedi. Kanamaktan kan değerlerim dipte resmen. Siz doktora gitmiş miydiniz