berosunannesi bu elbisenin altına ne tür ne renk ayakkabı olur ben aynı renk düşündüm ama önerilerinize talibimm
teachermom07 berosunannesi elbise çok şık güzel günlerde giyin. Ben siyah ince bantlı bi topukluyla siyah çantayla siyah beyaz bir kombin de yapabilirdim . Ya da renkli bi ayakkabıyla patlatırdım 💥 ya da aynı tonlarda tercih ederdim. Tamamen nereye gittiğime o günkü ruh halime bağlı 😄
-_Esra_- berosunannesi Ben şaka veya dalga olsun diye yazmadım aynısından kuzenim giydi böyle oda açık renkti cidden bornoz gibi durdu tüm herkes dönüp dönüp baktı kızın elbisesine keşke resmî olsa atsam ne demek istediğimi anlasan bu modeli beğendiysen koyu renk tercih et açık renk bir ayakkabı tercih et, kötü niyetle yazmadım.
muzlurulopasta Elbise sade ve çok şık gerçekten. Aynı renk olur, altın sarısı olabilir bu yaz modaydı, güzel bir teninizle aynı renk nude olabilir.
muzlurulopasta 35lavanta aaa kesinlikle ya bak hiç aklıma gelmedi. Taba, çok tatlı koyu kahve tonuda olabilir. Yakışırrrr
Zeliff berosunannesi o zaman pudrada çok güzel gider🧚🏻♀️ kızınızın elbisesi ne renk olacaksa onun soft bir tonu çok yakışır 🤭
35lavanta berosunannesi Direk güzel olur hiç şüpheniz olmasın int. Aratın bu tarz kombinlere dediğim tonlarda ayakkabı giyiyorlar genelde zaten. Hatta bunun altına o dediğim renklerde çizme falan giyiyorlar baya şık duruyor normalinde benim tarzım değil ama görünce hoşuma gidiyor ben bunun altına sitiletto tercih ederdim büyük bir ihtimalle
berosunannesi teachermom07 çok çok teşekkür ederim ☺️ evet yere mekana göre değişiyor ben doğum gününde ve fotoğraf çekiminde kullanabilirim