minigiim Prima premium care kullanıyoruz değiştirmek istiyorum içerik olarak daha temiz bir ürünle ama bir o kadar da emicilik ve incelik olarak Prima gibi olan bir bezle.. öneriniz varmı
minigiim yildizmom-2023 kaç saatte bir değişiyorsunuz mesele gece boyu değişmiyorum ben uykusu bölünüyor diye onda yapabilir miyim birde bebeğiniz kaç aylık
nakdeniz92 Buse-dr kesinlikle bir kere bile pişik olmadı 5-6 saat uykuda bile pişik olmadı tabi büyük tuvaleti ile değil ama😉 içeriğini araştırdım çok temiz 3 numaraya geçtik hala kullanıyorum kesin tavsiye 🙃🤗
minigiim Buse-dr kaç saatte bir değişiyorsunuz mesele gece boyu değişmiyorum ben uykusu bölünüyor diye onda yapabilir miyim birde bebeğiniz kaç aylık
minigiim gkbyza kaç saatte bir değişiyorsunuz mesele gece boyu değişmiyorum ben uykusu bölünüyor diye onda yapabilir miyim birde bebeğiniz kaç aylık
yildizmom-2023 minigiim bebeğim 3 aylık. gece 2 kere uyaniyor genellikle 9bucukda uyuyor 3 buçuk gibi uyanıyor o zaman değiştiriyorum birde 7de uyanıyor o zaman değiştiriyorum gündüzleri de 1 buçuk saatte falan değiştiriyorum bazen fazla yapmamais oluyo daha uzun da durduğu oluyor