senasu Merhabalar erkek annelerim! Biz 46 günlükken sünnetimizi olduk evet kolay değildi ama ileride daha iyi olur diye. Siz ne zaman sünnet yaptırdınız, bakımını nasıl yaptınız, zor muydu, iyileşme süresi nasıl oldu ? Cevaplarınızı bekliyorum 🩵
Mignon-bebe8 senasu mübarek olsun 💎 bizde 4 aylığına 1 hafta kala olmuştuk 3 hafta geçti ilk gün zor geçti hep ağladı 2.gün tişini yaptıkça ağlardı 3 .daha iyiydi Tamamende dikişler yarası 1haftada birşeysi kalmadı 4 gün boyunca krem sürdük sonra kantaron yağı kullandım her bezlemeden sonra
Wanderlust senasu bakimi icin 5 gun krem bocaladik o kadar hic sorun yasamadik deriyi siyirma yapmadik karton bardak kullanmadik buyuk bez almadik normal her zamanki gibi duzeni bozulmadan atlattik ilk ciste bile aglamadi 5 gune de dikisleri dustu sukur 2 aylikti ama ben 28.gun olsun istemistim vaktimiz olmadi sartlar uygun olmadi fln bence en erkeni en iyisi
Cinarabia senasu 3 gün önce sünnet ettirdik. Tam 5 aylık şuan. Ciğer gibi görüntüsü ilk gün😖 içim çok parçalanmıştı. Şuan biraz biraz normal rengine dönmeye başladı neyseki. İlk gün çok zorlandık zaten gömük pipiymiş sünnet esnasında fark edildi muayenede anlaşılmadı🤦🏻♀️ ilk gece uyumadı sabaha kadar, ağladı mızmızlandı aynı zamanda calpol içirdim 6 saat arayla. Köpük Bardak koyuyorum ama cildinide tahriş ediyor her bez değişiminde pamuklu ıslak bezle siliyorum kremliyorum. 1 beden büyük bez bağlıyorum. Zıbın olarak da büyük beden giydiriyorum. Çok hareketli bu beni çok zorluyor 2-3 gündür. Günler geçsin diye bekliyorum 😖 görüntüsüde içimi kahrediyor iyileşsin bir an önce 😭😣😔
senasu Minik1anneee gaziantepteyiz yaşam hastanesinde çocuk cerrahına yaptırdık. Evet ilk gün zordu ama gecesine bile toparladık. Ertesi gün ağlamadı normaline döndü. Fitili kullandık ilk gün ağrı kesiciliydi o da etken tabikide. Sünnet olup geldi ağlıyordu evet ömrümden ömür gitti ama iyiki yaptırmışız ileride daha zor olurdu😌
Guler123_ Mignon-bebe8 kantaron yağı ne işe yarıyor Allah’ın izniyle bende erkek annesi Olcan da sünnet için tecrübe birikimi yapıyorum da 🤭🤭🤭
rukiyegarip35 Biz 11 aylıkken yaptirmistik o kadar zorlandım ki eliyle tutmak istiyodu altını değiştirirken 1 haftada iyileşti ama o 1 hafta bana 1 yıllık gibi geldi ömrümden ömür gitti . Kesinlikle sana tavsiyem daha Hastane den çıkmadan önce yaptır. Bana demislerdi eşim istememişti bide onla uğraşamam diye pişman oldum.
Mrvdmrsbs senasu merhabalar biz 7 günlükken yaptırmıştık bir zorluk çekmedik çok şükür ve iyileşmesi çabuk oldu