mommyy01 Kızlar bızım doktorumuz bebekler için doğru değerin makat olduğunu söyledi . Mesela koltuk altında 36,5 sa makattan daha yüksek 37,5 falan çıkıyor . Sizin doktorlarınız ne diyor ?
Eflinim_2022 mommyy01 ozaman ateşle acile giden bi bebeğe neden temazsız ateş ölçerlerle bakıyorlar bizim doktorumuz ölçerlerle ölçünce kaç olduğunu söyleyn der makattan ölçün demedi hiç
asrinhatasi mommyy01 biz hastanelik olduğumuzda önce temassızda ölçtüler sonra makattan değişik bir aletle ölçtü. Öyle yatış vermişti.
Noname21 mommyy01 makattan ne zaman ateş ölçülür biliyor musun diğer yerlerden ölcemediğinde yani çocuğun oraları ile çok oynamayın Ben hemşireyim çok nadir makattanateş ölçülür Koltuk altı en doğrusu
mommyy01 asrinhatasi bende makattan ölçüyorum . Normal çubuk ateş ölçeğe bıraz strec ile sarıp 🤷🏻♀️Yurt dışındayım ebemizde böyle söyledi
mommyy01 Noname21 bende öyle biliyordum ama koltuk altında mesela 37.5 gösterince çocuk cayır cayır yanıyor o derece doğru gelmiyorda bana
mommyy01 Noname21 peki oğlumun ateş sabahtan beridir var 2 fitil verdim 2 kez duşta yaptırdım sürekli kompreste uyguluyorum. Ama inmiyor ne yapmalıyım (5 aylık )
Ezkrkctkr mommyy01 Bazen fitil işe yaramayabiliyor, şurupta deneyebilirsiniz, yada ibuprofen fitil kullandıysanız birde paracetamol deneyin.
Noname21 mommyy01 enfeksiyon vardır boğzları kızarmıştır düşmeyen ateş barsa mutlaka bir sebebi de vardır kan tahlili yapıldı mı antibiyotik verildi mi
mommyy01 Noname21 ebemiz pazartesi ye kadar geçmezse doktora gidersiniz dedi , dişleri çıkıyor olabilir demişti
biroglanannesii1 mommyy01 Ben Amerika da yaşıyorum burada Bir kaç kez acile gittik ve makattan ölçtüler en doğru sonuç bebekler için orası Türkiye de yapılıyor mu çok bilmiyorum