Esra06c pry4264 bende 2 haftadır kullanıyorum 4 kilo verdim daha kullanıyorum bakalım 1 ayda ne kadar vereceğim
Omerarda06 pry4264 ben 15 gün kullandım hatta hergun kullanmadım ilk 1 hafta düzenli kullandım 5 kg verdim sadece kahvesi ile aynı zamanda diyet ve bol su. Zaten çok ağız kuruluğu yaptı bende suyu çok iciriyor ve yedirmiyor
pry4264 Mlkkrm hadi yA memnun kaldı mı ???yan etki olmuş mu???ben bugun basladım hem kahvesi hem detoxuna fakat halsizlik ve baş agrısı yaptı bende satış danışmanı normal gecıcı dyor inşaallah gecer
canan1905 Mlkkrm peki maynananız nerden almış ürünü ben trendyoldan aldım ama xazıları ordaki orjinal ürün değil demişler arada kaldım
pry4264 Esra06c bugun basladım ben bas agrısı halsızlık yaptı sende de oldu mu peki bunlar?sımdıden 4 kg cok ıyı bence darısı bana :)
Esra06c pry4264 bende mide bulantısı çok yaptı ama zamanla geçti evet halsizlik te vardı ama şimdi iyiyim aynen 4 kilo çok iyi hani belki ilk ödem attım ama olsun böyle bir hafiflik geldi
Esra06c pry4264 ben kahvesini aldım onu içiyorum evet diyet yapıyorum ekmek yemiyorum daha çok sulu yemek yiyorum ve salata ama çok tok tutuyor hiç acıkmıyorum
Esra06c pry4264 5 gün falan sürdü eğer geçmeseydi bırakacaktım aşırı derecede bulanıyordu su bile içemedim ama geçti şükür
Vera01 BynBird darısı bana .1 haftadır kullanıyorum henüz kilo veremedim.yediklerime dikkat ediyorum suda içiyorum
BynBird pry4264 evet kahvesini kullanıyorum sabah uyanınca aç karnına içiyorum sonra full su kahvaltıyı yarım saat 1 saat sonra yapıyorum tabi canım istemiyor öylesine atıştırıp geçiyorum
pry4264 BynBird ben hem kahve hem detox bugun ilk günüm bakalm inşaallah guzel sonuçlar alırım ,cok ağız kuruluğu yapınca bol su içirtmesi guzel bısey valla