hunertrn 1ay 20 gunluk bebeğim 1 saattir aralıksız aglıyor dogru duzgun uyumuyor kafayı yemek üzereyim emzirmeye çalısıyorum almıuor eliyle vurup duruyor aglayatak napıcam bilmiyorum sinirlerim bozuldu cok fazla yıpranıyorum
2boymommy hunertrn gazi vardir canim karnina sirtina masaj yap Kucagina al ayakta sallayarak gezincede aglamasi hafifliyormu?
ISILTAN hunertrn Doymamış olabilir mama kullanıyorsanız verebilirsiniz bazende gazları oluyor uyuyamıyorlar :)
iremnursusan hunertrn Atak haftasında olabilirsiniz benimkinde şu an böyle biz 2 aylığız ve meme istemiyor uykuya direniyor huysuz eğer gaz probleminiz yoksa ataktasınızdır
designermoms hunertrn youtubeden saç kurutma makinesi sesi aç bir dinlet belki iyi gelir biz öyle sakinleşiyorduk
hunertrn iremnursusan dun gece 3ten berı huysuz huzursuz yatıp yatıp kalkıor gozlerınden uyku akıor resmen aglamaktan yoruldu enı sonu kendı uyudu yorgunlktan
hunertrn designermoms yaptım ama yınr susmadı evde actım kurutma makınesını elektrklı supurgeyı yıne aynj
Zey_drk55 hunertrn benim bebeğimde öyleydi gazı var sanıyorduk vardı da ama doymuyormuş mama ya başladık ağlama krizler bitti
inan-472 hunertrn şırıngayla veya kaşık biberonla verebilirsin mamayı yap biberondan cekip şırıngayla yavaş yavaş besle içip doyuyorsa huzurlu olur
inan-472 hunertrn karnını icine cekip ağlıyor mu peki veya karında şişlikler varmı genelde yan taraflarında ele geln hafif sertlikler olur
esesturk hunertrn mutfak davlumbaz sesi son kademe benim kurtarıcım oldu uzun süre ışıkları kapatıp davlumbaz sesini açıp onunla uyuttum bir süre ve işe yaradı. Tek sorun gaz olmuyor bazen ayakta gezin sarılın konuşun iyi gelir inşallah
Roro37 hunertrn benim bebeğim de 1 ay 5 günlük öğlenden beri toplasam 1 saat uyumamıştır hala ağlıyor gazı yok karnı tok her şeyi yapıyorum asla uyumuyor gözleri kızardı artık uykusuzluktan atak haftası mı ne anlamadım ölücem artık yorgunluktan