Alparslanbey_ 6 ay 7 günlük oğlum dun sünnet olduk biraz zor bir sunnet oldu suan sanki hiç iyilesmicekmis aylarca boyle olmamış gibiyim oğlu sünnet olan anneler tavsiyenize ihtiyacım var ne zaman iyileşir eskisi gibi olur 🥺
BynBird Alparslanbey_ ben 40ı çıktıktan hemen sonra yaptırdım bizimki anam babam usulü keserek dikişli oldu lazer fln değil hergün zeytinyağı döktüm üzerine doktor öyle dedi hemen toparladı 1 haftaya kalmadan normale dönüyorlar
guvenn Alparslanbey_ ilk üç gün zor her açmada kremleri sürün Alparslanbey_ ateşine dikkat edin sık sık soğuk uygulama yapın
Annebalisi 1 haftaya tamamen iyileşmiş olur merak etmeyin ilk 3 gün biraz zor gibi geçiyor ama hemen iyileşiyorlar.
Alparslanbey_ Annebalisi inşallah inşallah öyle olur daha dun oldu ama o kadar bitkin ve yorgunum ki bebeğimde aynı şekilde ağlamaktan maf oldu yavrum onu gördükçe daha kötü oluyorum enerjim kalmıyor resmen
Alparslanbey_ Alparslanbey_ Kayasuzey teşekkür ederim kantaron yağında emin olmamıştım kullanmak icin
Alparslanbey_ Pipisinde şişlik ve kızarıklık var suan buda 1 haftaya geçer mi pipisini gördükçe kotu oluyorum
Kayasuzey Alparslanbey_ ilk 3 gün zor geciyor işediği için yanma yapar canı yanar sonrasında toparlar bezine sürekli doktorun verdiği kremleri sürün kantoran yağı da kullanabilirsiniz Geçmiş olsun