Dnzdnz Bebelac gold kullananlar memnun musunuz aptamil gaz yaptığı için bebelac golda geçmemizi önerdi doktor. Bazı yerlerde ishal yaptığını tortulu olduğunu okudum yardımcı olabilecek var mı ?
sarisipsi Dnzdnz ben kullanıyorum ama günde 1 kere filan o yüzden yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ama ben memnunum hipp kullanmıştım hep kusturdu oğlumu bebelac golda geçtim memnunum bi sıkıntı yaşamadım
0401emir Dnzdnz ben doğduğundan beri kullanıyorum oğlum 10 ay 24 gunluk cok memnunum hc gaz sıkıntısı yaşatmıyo kiloda aldırıyor.
Safiiye Dnzdnz ben kullanmistim hicte sorun yasamadim cnm yanliz catalla karistirki kopuk olmasin gaz yapmasin
nurannuran aptamil coformil gazlı bebekelr için bana da doktorum önermişti çok işe yarıyor 1 hafta sonra bebeğim rahatladı benim tabi yediklerimie de dikkat ettim çünkü emziriyorumda ayrıca
Burcu_Durucuk Bende bebelac gold kullanıyorum. Hiçbir şikayetim de olmadı, günde 1 kere yapıyor genelde oda olması gerektiği gibi.
Guldas Çok güzel mama sindirimi rahat gaz ve kabızlık önlüyor. Hiç topaklanma olmuyor, yeğenime veriyoruz.