2YildizAnnesi Furkan42 ben baya denekmek zorunda kaldim. 1 numara SMA 2: aptamil. Ama bebekten bebege degisiyor tabi, her bünye farkli
Furkan42 Bukrem62 Ne zamandır kullanıyorsunuz? Sadece mama ile mi besleniyor bebeğiniz? Birde yaparken ben daha önce kaynattigim suyu biraz ısıtıp yapiyorum acaba daha sıcak olması önemli mi yani bebeğe verebileceğim ısıda mamayı suya atıp çalkaliyorum siz nasıl yapıyorsunuz?
nurannuran aptamil anne sütüne en yakın mama ve bağışıklığı güçlendiriyor , hipp benim bebeğimde kabızlık yaptı , zaten doktorumda aptamil önerdi
Furkan42 Yalin nasıl yapıyorsunuz? Ben önceden kaynattigim suyu sogumus su yani bebeğin icebilecegi derecede ısıtıyorum yani üzerindeki gibi 40 50 derce olmuyor. O şekilde mamayı atıp çalkaliyorum. Ağlıyor çünkü çok ısıtıp yapınca soğuması zaman alıyor hata mi ediyorum bu şekilde yapınca?
Bukrem62 Furkan42 bebeğim 1 aylık başından beri kullanıyorum suyu kaynatip hafif soğutup (bebegin icebilecegi sicaklikta) mamayi koyuyorum çay kaşığı ile karıştırıp biberonun kapağını kapatıp veriyorum
Yalin Furkan42 evet önceden kaynatılıp dinlendirilmiş suyu aynen içebileceği şekilde ısıtıyorum, onu siz ayarlarsınız, bilirsiniz zaten. Tekrar çok kaynatmaya gerek yok zaten dinlenmiş suysa. 30 cc ye 1 ölçek, çalkayıp veriyorum.