Linabuse1002 defnenisaa kesinlikle yaptırmalısın 2 dozuda☺️ Sonradan pişman olacagına sımdıden en azından geç kalmadan yaptır
Esruli defnenisaa ben de kararsızım şu an salgın varmış bebeklerde zaten ishallermiş hep de aşının ücreti de almış başını gitmiş aşı yapılınca ishal de oluyorlarmış yine ebe söyledi
asrinhatasi defnenisaa aşının yan etkisi olan ishalle rotavirüs arasında dağlar kadar fark var. İki gün yaşayacağınız ishal yüzünden rotavirüs gibi ağır bir hastalığın aşısını ihmal etmeyin derim. Esruli
Bett1 defnenisaa ilk oğluma yaptırdım iyi ki de yaptırdım. 2. Oglumada dün yapildi hiçbir yan etki olmadı. Yapılması gereken en önemli asilardan
Hllasaf defnenisaa bende yaptırdım riske atmak istemedim çok ağır geçiriyormuş bebekler imkanınız varsa yaptırın derim
-Merve0135- Ben ilk oğluma yaptırdım pişman oldum, süt alerjisini çok arttırdı, şimdi sütün buharına bile tepki gösteriyor, ikinci oğluma yaptırmadım
Themom_ defnenisaa yaptrdım 10 ekimde 2.dozumuzu olacağız kesinlike yaptırılması gerekiyor bence tüm aşıların.