Zeliff eymenin_annesi34 belli olmaz kızım bana düşkün 😅 ama eşimin uzun görevleri var o yüzden bence o gelince biraz satıldığımı hissetmiyor değilim🤭
gly57 eymenin_annesi34 şimdi yeni nesil bebeler nasıl olur bilemiyorum ama eski nesil çoğunlukla kızlar anaya. ben anamdan babamdan da nefret ediyorum ama hep anneme düşkündüm.
masterofmommy Öyle diyorlar çevremde bakıyorum oğlu olan arkadaşlarım var analarına yapisik geziyo bebeler
oglumubeklerken AlinaEmreHan1 bizimki de ikimiz de olmasak durmaz yani ama babasına sanki bir tık daha düşkün gibi oğluşum 🥲
Ysgl26 Ben işten gelene kadar babaya ,baba işten gelene jadar bana düşkün.. işine kim gelirse.. öyle de politik bir bebe
eymenin_annesi34 gly57 insan belli bir şey yaşamadan bunu söylemez sanırım ama ona rağmen anne diyorsun öyledir demrkki
gly57 eymenin_annesi34 çok ağır şeyler yaşattılar bana. çok aşırı intiharı bile düşündüm ama cesaret edemedim. bişey olsa tabiki üzülürüm anneme ama affetmeyeceğim. çok zor. öyle 🤗
eymenin_annesi34 gly57 herkes kendi bilir ne yaşadığını Allah bidaha kötü günler yaşatmasın inşallah 🤲🏻
biroglanannesii1 Benim oğlan işine geldiği gibi ama daha çok bana çünkü bende gak guk emeceği bir meme var hdjfjf
Kirmiziburun İşten gelene kadar bana işten geldikten sonra babasına düşkün kızım ama yine de benden ayrı yapamaz ben uyuturum uyurken beni ister ♥️