DuyguveUygar Merhabalar oğlum 8 aylık olacak, son günlerde 3. Uykuyu istemiyor. Uyuduğunda ise gece uykusuna çok geç geçiyor, acaba iki uykuya geçmelimiyiz? Sizde durumlar nasıl
DuyguveUygar beyzzsenturkk_ evet aynı durumdayız şuan zorla üçüncü uykuyu yaptırdığımda gece uykularımız çok sarkıyor sanırım artık uyutmayacağım
beyzzsenturkk_ DuyguveUygar bende ısrar etmiyorum halinden de memnun açıkçası huysuzluk da yaptığını görmedim sanırım saatleri değişti 🫶🏻
Sumeyye_topal DuyguveUygar 7. Aydan sonra iki uyku yapmaya başladı çünkü kızım gunduz uykularını uzun tutuyordu her uykuda 4 saat gibi gecede uykuya geçmiyordu 2 ye kadar takılıyorduk beraber şimdi iki uyku yapıyorum çünkü sabah geç uyanıyor 11 12 gibi uyanıyor bi 2 3 arası uyutuyorum birde 7 civarı 10 da gece uykusu oluyor 9 aylığız onun için 10 geç bi saat ama elimden geleni yapıyorum bu kadar anca malesef 😀
DuyguveUygar Sumeyye_topal ya maşallah sizinde sabah uyuyormus ne güzel kaç aydır sabahın köründe kalkıyoruz biz asker gibi🤣
Sumeyye_topal DuyguveUygar bi süre bizde öyleydik ama 4 aydan sonra bitti insaAllah sızınde rahat uyku zamanının hızlı gelir aşırı özleniyor 😂