noluyasanagenemiros Deletedmom_100 benimde viski 🤣 kocamla şöyle özledim beeee ama duruyorum napalım bebem için
[silindi] Deletedmom_100 Bir tane içebilirsin. Garanti olsun diye 4 saat emzirme istersen sağım yap tüm gün emzirme
MommysMini Deletedmom_100 canın çekiyorsa tamam yani çekebilir soru yok bişey yok ben de tamam dedim 😂
gulyabani Deletedmom_100 migroslarda carrefursalarda var aynı bira tadı emziren anneler için de verirler 0 alkol
Senayys Deletedmom_100 Antalyalılar böyle olur ondan hakshsösjsj🤪07 diyor ya kız,gel buluşalım 2 kadeh tokuşturalım 😂kıyamıyorum bende bebeye🤓
[silindi] Deletedmom_100 Bira ya da şarap sonrası emzirme oluyor 2 3 saat sonra ama ben garantiye alıp sağım yapmıştım
Deletedmom_100 Senayys jsjdkkdkd kız nickimi unutan ben 🥴 aşkım maalesef antalyalı fakat istanbullu bir gelinim 😂 sorma bende kıyamıyorum
Balkizlarim Deletedmom_100 benim canım bir şey çekince ve o an yoksa başka bir şey ile bastırıyorum sizde öyle yapın olmaz mı eğer çok çekti ise yapacak bir şey yok için ne diyim önlemi alırsınız 👍☺️🦋