Barlasduha Merhaba arkadaşlar sleepy natural 4 numara kullanıyorduk acayip sızdırma oldu bizde bügün molfix yeni nesil e geçtik sleepy natural e göre biraz büyük siz menmunmusunuz molfix yeni nesil den
Tugbayildizz Barlasduha molfix mavi olanı hiç kullanmadım yorum yapamam ama molfix püre soft kullanıyorum aşırı memnunum sızdırma yaptı birkaç kez ama ana kucağında olduğunda hep o yüzden bezden kaynaklı değildi
Ozgee59 Barlasduha sızdırma konusunda memnunum asla sızdırma olmadı. Ama kasık kısımlarını çok sıkıyor hep iz oluyor. Sleepy bionaturalde kullanıyorum onda öyle bir sıkıntı olmuyor. Sleepy daha küçük görünüyor ama değil bence.
Bestiee Barlasduha yeni nesil bizde pişik yapınca sleepy bio naturale geçiş yaptık. Sızdırma sorunu hiç yaşamadım. Kalıplarda bana çok farklı gelmedi açıkcası. Molfixi severek kullanıyordum keşke değişmeseydi 😒
Barlasduha Ozgee59 bizde sleepy natural kullanıyorduk 4 e kadar sıkıntı yoktu 4 de sızdırma oldu öyle böyle değil
Ozgee59 Barlasduha benimki bio natural ama onu deneyin bi isterseniz natural e göre daha güzel. Mavi beyaz bi paketi var
uynakbalina Barlasduha arama motoruna yaz molfix diye açılan postları oku 3-5 kişi vardır koca forumda memnun olan 😄
Bestiee Barlasduha küçük paket almanız iyi olmuş bakarsınız. Molfix sık sık Migrosta indirime giriyo 2. Bez %50 indirimli oluyor aklınızda bulunsun
Barlasduha Bestiee bügün aldığım dada vardı a 101 de indirim almadım 2 paket 1 paket alayım dedim belki sevmez yine sızdırma olur diye korkuyorum
Bestiee Barlasduha ya eski molfixte yaşamazsınız normalde ben 5,5 ayda 1 kere yaşamıştım sızdırma ama yeni nesilden 20 tane falan kullandım 1 kere sızdırma yaşadım. Bilmiyorum belki ben takamamışımdır bezi 🤷🏻♀️
Ecem_Ege Barlasduha Ben külot bez olarak kullanıyorum fakat 5. Numarada değişiklik olmuş İnc etmişler. Daha giydirirken yandan hafiften yırtılma oluyor. Daha önce çok memnundum ama şuan sadece 5 numarada sanırım bu değişiklik var.
Barlasduha Ecem_Ege çırtlı aldım ben yeni nesil yazıyordu araştırma yaptım ama pek menmun olan yoktu kararsız kaldım
tazeanne_20 Yeni nesil molfixten hiç memnun değilim, ıslaklık göstergesi yok,daha ince,şişme ve koku yapıyo. Tam bez değişimi döneminde egzama oldu kızım,onu da bağdaştırmalı mıyım bilemedim