handert Kızlar 17 günlük bebeğim var göğüs ucu acılarım bi türlü geçmedi lansinoh kullandım göğüs kalkanı ama pek etki etmedi, gümüş kapak kullanıp etkisini gören varmı son çarem artık
Ggalparslan handert doğumdan önce başladım kullanmaya ilk 5 ay falan kullandım ne yara ne acı hiçbirşey olmadı Allaha şükür kesinlikle tavsiye ederim rahat edersiniz çok pahalı bişe almaya gerek yok ben e bebekten almıştım memnundum
Duyulurum handert yara olduğunda krem, yara yokken sadece gümüş kapak kullandım memnun kaldım. Emzirme boyunca hep kullandım. ikinci bebeğim oldu çok tuhaf bir şekilde hiç ihtiyaç duymadım. 2 ay oldu. İlk bebeğimde gümüş kapak olmasaydı napardim diyordum.
Lilybaby handert sürekli memeler dışarda gezin hava aldırmak en iyi çözüm. Ben gümüş kapak kullandım ama sanırım gümüşün alerji yaptığı nadir insanlardanım o da yaramadı. Kızım 10 aylık oldu hala iyileşmedi memelerim doktora gittim cildin çok hassas dedi. Ben de artık dişimi sıka bağıra çağıra zar zor emziriyorum 😁
misssevval Kesinlikle bir tane alın kreme gerek kalmaz, sadece gümüş kapak alır acıyı hemde çok kısa sürede etkisini hissedersiniz
Esraerdemserin handert oğlum doğduğunda yoğun bakımda kaldı ben sağmak zorunda kaldım sütümü. Göğüs uçlarım çok kötü oldu bende lansinoh krem kullandım etkisini gördüm ama geçirmedi. Gümüş kapak taktım ne acı ne yara hiç birşey kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim