Deletedmom277 Ahadensar25 kahvaltı ile başlanmaz. Tadım ayıdır. Öğle emzirdikten 1-1.5 saat sonra buharda pişirdiğiniz sebzeyi tadımlık verebilirsiniz
ZeySa2019 Ahadensar25 6. Ay tadım ayıdır canım kahvaltı olmaz yani 3 gün kuralına uyarak tadimlar yaptır önce bi dahaki ay kahvaltı baslatirsin
[silindi] Ahadensar25 İlk defa verdiğin herşeyi tek tek karıştırmadan vermelisin ki alerji olursa hangisine olduğunu bilmelisin. 3 gün sadece havuç ya da patates sonra 3 gün başka sebze diye gitmelisin. Her gün artırarak vermelisin ilk gün çay kaşığı sonraki gün tatlı kaşığı en son yemek kaşığı gibi
Mom9 Ahadensar25 önce yoğurtla başla. İlk gün 1çay kaşığı 2.gün iki çay kaşığı 3.gün üç çay kaşığı şeklinde Eğer alerjik reaksiyon olmazsa demek ki rahatça verebilirsiniz. Sonra 3gün havuç 3gün patates şeklinde sebze verebilirsiniz ama doyuracak kadar değil tadımlık
ZeySa2019 Ahadensar25 arkadaşların dediği gibi canım minicik patates ver ertesi gün yine 3 gün sadece patets ver tek ürün dene ki alerji falan çıkarsa neyden çıktığını anla mesele 3 gün patates 3 gün havuç dene sorun olmaz ise 7. Gün patates ve havucu birleştir öyle tattir
nurannuran önce sebze ve tahıllı kaşık maması ile başla ben aptamil sütlü pirinçli ile başlamıştım , verdiğin ek gıda tadımlık olsun
Masalyanki35 nurannuran ya at gözlüğü takmanın anlamı yok yok uzman filan bana doktor bebeğinin hiçbir endişe edilecek durumu yok dedi nen zorla yatış yaptırdım başka bir doktor bronşit dedi ve bir hafta hastanede kaldık. Yani doktor diye güvenip dinleseydim bebeğim kim bilir ne hale gelecekti müdahale edilmediği için. En basitinden mamalarda D vitamini yok diye takviye veriyoruz onda bile doğal olmuyor aldığımız eczanedeki vitaminler kaldıki mamalardaki .. Keçi sütündeki vitaminlere bakmanızı tavsiye ediyorum ben de. Piyasadan defalarca toplatılan mamalar var madem çok iyiler ya hani. Bi ton koruyucu palm yağı şeker tuz içeren bir şeyi bana savunamazsınız
Zerr Önce sebzelerin veya meyvelerin suyu ile başlamalısın Üç gün kuralı ile alerji kontrolü yapmalısın Bu ay hemen mama gibi yiyemez Ben oğlumda ilk üç gün armut suyu sonra havuç suyu değişik sebzeleri vermiştim Cam rende al çok işine yarar
Ahadensar25 Kızlar hepinize tek tek yazamıyom kse bakmayın bebekden dolayı ama okuyorum yazdıklarınız şimdiden hepinizden allah razı olsun
ayfernaz Direkt kahvaltı ile mi başlayacaksınız ek gıdaya öyle olmaz ki. Önce günde sadece 1 defa tadımlık vereceksiniz her verdiğinizi 3 gün deneyeceksiniz, kahvaltı sonraki iş
selmapinar [bilinmeyen] 3 gün kuralı ile başlayın ve önce sebzelerden böylelikle birşeye allerjisi varmı anlaşım olursunuz azar azar vereceksiniz yani