Femme1 Asel5Lina 3 aylik ama erken dogum ile 2 aylik . 110 120 arasi 2 saat 2 bucuk saat de bi iciyor. Ama hic istahli bi cocuk degil ona kalsa anca 90 cc icer de ben biraz zorluyorum . Gunde 8 kere bazen 7 de oluyor
DenizAsaf Nrcnergn yok emzirme. Şöyle benim ilk ¾ gün sütüm gelmedi. O süreçte devamlı mama ile beslendi sonra mamayı yavaş yavaş azalttık 1.5 aylık olduğundan beridir günde 1 sefer mama şeklinde ilerliyoruz. Dediğim gibi onu da uykuya geçişte ancak
mom-1 Elenor17 3 saatte bir yiyor işte hesaplamadım ama en fazla 4 saat aç kalıyor bu şekilde besliyorum
Asel5Lina ArvenMom ben 75 veriyorum benide emiyodu ama sütüm bayağı azaldı içmiyo gibi çok sık uyanıyor gün içinde uyumuyo 😫 doktorada gitmedik henüz 90 na çkarttm bende şimdilik
ArvenMom Asel5Lina her bebek farklıdır canım anne sütü 1 ay aldı gerisi mama sütüm azaldığında daha 20 günlüktü o zaman günde 3 defa 90 cc mama veriyordum şimdi 180 cc içiyo 4.5 aylık doktorunla konuş doymuyorsa artır aç kalıcak değil ya çocuk iyi yapmışsın
mom-1 Evet gece gündüz sürekli olarak 3 saatte bir, ama gece kavramını ögreniyor gibi geceleri 4 5 saat deliksiz uyuyor acıkınca kendi aglayıp kalkıyor o zaman besliyorum doktorum demisti gece uyandırma kendi acıkınca beslersin diye