dikkatbebekvar 1027yeliz ogluma semizotu yemegi yaptım yedirdim bile. Kendimize de yesil fasülye sehriyeli bulgur pilavı salata düşünüyorum ☺️
melissakaratas01 Musakka,pirinç pilavı,dünden kalan mercimek çorbası,cacık,salata,havuç tarator ve tatlı olarak sütlaç yaptım.Hepinize afiyet olsun.😘
ArenAta Tprknazli bunu merak ettim ilk defa duyuyorum patetesli koyma nasil oluyor bahsedermisinz birqz merk edip baktim netten ama bulamadim tarif 🌼🥰
Tprknazli ArenAta ay kıymalı patates dicektim hani sulu olur ya o işyerinde o kadar yazabilmişim 😂 tabi planlar tutmadı hazır döner aşıp lavaşla dürüm yaptık kocişle 😋
ArenAta Taze fasülye koydum pişiyor suan bi haifflik geldi bana :) kavrulan erişte ve cacık yaparım yanına da herlde dünden de az kızartmam var soslu bayılıyorum bir gün dolapta bekleyince soguk sogul daha lezzetli geliyor bana ertesi güne kalınca 😋🙃🌼
ArenAta YldzEfsun 🙈 olabilir mi kıyma alıp demiş ya bnde bi acaba dedim simdi biz kiymali patetes deriz ya bi yandanda yok ya oyle olsa oyle derdi dedim 🙃