derbederume merhaba hanimlar sutum maalesef tazyikli geliyor bebegim iki aylik daha emmesi sutumun hizina yetecek kadar guclu degil her turlu seyi denemedim ama bu tazyigin onune gecemiyorum bebegim de ben de cok yoruluyoruz her turlu onerinize acigim
Gizzzzz-giz derbederume öncesinde biraz sağım yapıp yatarak emzir inşallah işe yara benim de öyleydi çocuğumun genzine kaçtı kaç defa
01Keziban derbederume benimde öyleydi kendi elimle sağdım hep fazlasını sonrasında verdim sürekli genzine kaçıyordu ve içmek istemiyordu her emzirmeden önce elimle sağdım sonra verdim.böylelikle geçti
Tu_Na derbederume bende aaynisini yaşadım buyudukce düzeliyor ya boğazında kaliyorsa sırtını yatar pozisyona al bebeğimde öyle boğazında filan kalmadan emmer öyle
masterofmommy Sağım yapıyorsanız bırakın Makine ile sağım daha çok tazyiklendiriyor. Elinizle hafif sağıp verin. Arkanıza yaslanarak emzirin
derbederume masterofmommy inanin onu da yaptim elimle sagdim bir sure ama olmuyor yine fazla geliyor arkama yaslanarak emziriyorum makas seklinde tutup akisi yavaslatarak vermeye calisiyorum yine olmuyor
derbederume 01Keziban yatarak emziriyorum olmuyor genzine kacmasin dik durayim diyorum sut akisi daha fazla oluyor cok bunaldim
derbederume miranhazal ilk pompayla sagiyorum sonra elimlede sagip memeyi tamamen bosaltiyorum ama bebegim emdigi an yine tazyikli geliyor cok yoruldum artik
Sev16 derbederume elinle yap sadece makine ya da pompa kullanma bence arkana yaslanarak emzir zamanla alışıyor zaten bide süt arttırıcı bi şey kullanmamaya çalış
Tubiinci Bende de aynı sorun vardı hala da devam ediyor kuzum 4,5 aylık oldu ben iyice mayıştırıp emziriyorum başka türlü maalesef işe yarar bir yöntem bulamadım 😞