kizannesi575757 Kızlar merhaba 2 aylık kızım var emziriyorum gaz cikartiyoruz sonrasında yoğurt gibi kusuyor bunun sebebi nedir deneyimli anneler bilgisi olan varmı endişe ediyorum yarın doktora götüreceğim ama merak ettim
Eymonunannesi kizannesi575757 canim doyurduktan hemen sonra kaldirdigin zaman gaziyla birlikte fazlasini atar bu da doydugu anlamina gelir. Peynirlesmis bir sekil de kusarsa ya üşütmüştür ya da reflüsü vardır. Endişe etmen gereken bişey değil. Kusmuğunu yutmadigi takdir de sorun yok ❤️
Linahilal 3 ay 10 günlüğüz bizimde hayla öyle doktora götürdüm kötü birşey şey değil dedi mamayı yada sütü sindirdiği anlamına geliyormuş
serrabusra Fazlasini cikariyor diye biliyorum bende. Kesik kesik olursa ve eksi kokarsa da usutmustur
kizannesi575757 Eymonunannesi direk yan çeviriyorum yutmuyor kusmugunu ama endişe ediyorum ne bilim ilk anneliğim sürekli midesi bulanıyor bide
Eymonunannesi kizannesi575757 benim de ilk anneliğim. Endişeni anlıyorum. Benim ki kusmugun da boğuluyordu ve kusmuk yüzünden ciğerin de enfeksiyon oldu ama yutuyordu bizim ki. Midesi bulunması falan normal. Zaten zaman gectikce emin ol alışıyorsun artık herseyine. Kusarken yan çevirin yeter. Ama bebekler de 1 yasina kadar kusmak normal. Doyuyor ama bazen göğüste fazla durmak istiyorlar. O yüzden cokca emiyor. Mamada da miktar fazla geliyor. Daha minicik mideleri var.🥰