bebis_ve_annesi41 Erkek bebesi annesi olarak ikizler burcu ve asla yerinde durmayan aşırı hareketli ve meraklı😄🙈sizin bebeniz hangi burç?
Feyzosumunannesi bebis_ve_annesi41 boğa burcu 16 aylık kızım. Asla ayakta durmaktan yorulmayan kıpır kıpır çenesi düşük inat 🙈 uykucu yemeği zorla yiyen ( aslında boğa burçları yemeyi sever ama ) bi o kadar da tatlı 💜
Biz3kisiyiz_ bebis_ve_annesi41 15 aylık yengeç kızçem 🌸 asla ama asla oturmaz ortalama oturmadan 6 saat ayakta durma özelliğine sahip 😂inatçı ✅evcil olması gerekirken tam bir sokak çocuğu dışarı çıkan biri görmesin en sevmediği kişi ile bile gider ❌😂 bir anı diğer anını tutmaz ✅ tam bir dansçı 💃
1Annevekizi Feyzosumunannesi kizimda boğa burcu ve çok hareketli🥲. Çenesi benimki düşük mü bilmiyorum ama bağırıp çağırıyor hep,az daha zorlasa konuşacak dermişim sksks
bebis_ve_annesi41 Feyzosumunannesi Benimkide aynı hep ayakta evin içini günde 17356282 kere turluyor asla yorulmuyor😄 birde dağıtmaya bire bir evde çekmece vs ne varsa çok dağıtıyor günüm arkasını toplamakla geçiyor 🤣
Feyzosumunannesi 1Annevekizi Benimki fazlasıyla dilli maşallah. Gece emmek için uyandığında bile karpuz adam şarkısını sayıklıyor 😀 kim ne derse papağan gibi kapıyor hemen benim kızım hiç yorulmaz enerji dolu 😀😀
Feyzosumunannesi bebis_ve_annesi41 dün fincan altı tabağımi çekmeceden almış ben mutfağa girince korkup bıraktı kırdı 😀 bütün dolapları karıştırıyor cok hareketlilik masallah
bebis_ve_annesi41 Feyzosumunannesi aynısını bugün yaşadım bulaşık makinasında temiz bulaşıklar vardı tam makinayı açtım boşaltıcam bardak alıp kaçtı ben peşinden gidince de bardağı yere attı kırdı 😂
Merveeofs Aslan kızım 🥹🥹 yürümeyi 2 haftadır çözdü ve tüm gün 1 dakika oturmuyor, sinirli mi sinirli inatçı mı inatçı aman yarabbim 🫢🫢 Hepp çok neşeli, güleç bir bebek 🥹🥹🩷
1civcivannesi Merveeofs ya benim aslan kizim daha 2 aylık ama elleri ayakları hiç durmuyo ve dediğiniz gibi çok guleç
beyzacmvrc bebis_ve_annesi41 İkizler burcu kız çok fena bişey 😂 ağlarken güler gülerken ağlar ne yaptığı belli değil 😂 ama çok akıllı bi kızım var 🥰
Ucansupurge bebis_ve_annesi41 basak burcu kizim var. Supurge elinde gezer😀 ben bir yerleri temizlemeye basladigim an bez alir gelir siler.
Arsm- bebis_ve_annesi41 koç burcu oglum, boyle bi inat yokk kafaya koydummu asla unutmuyor yapma dersin daha cok yapar gozune baka baka 🤣
uykucukoalaa bebis_ve_annesi41 boğa burcu oğlum 16 aylık hiç yerinde durmaz sinirli ve aşırı inatçıdır 😬
motherofLeyla bebis_ve_annesi41 koç ve çok hareketli şimdiden inatcı olacağı belli bide sinirli benim kızım 😂😂