Umayinannesi21 Kızım 14 aylık gece belki 10 kere uyanıyor emmek için uykusuzluktan bütün kemiklerim ağrıyor sanki bana bir çözüm söyleyin lütfen neler yapıyorsunuz sizin uykularınız beslenmeniz nasıl
Minigim38 Umayinannesi21 11 aylik olmak üzereyiz emzikde emiyor ama meme sürekli istiyor günde 18 19 saat uyumuyor gece beslenmesine kesmek istiyorum belki geceleri uyumaya başlar 🤷♀️🤷♀️
Jddkjeejjddj Gece beslenmesini kestim uyansa bile emzirmiyorum piş piş yapıyorum yasa kucağıma alıp ninni söylüyorum 5.30 da sadece rüya öğünü yapıyorum ne yazıkki onu bırakamadım
Umayinannesi21 Minigim38 bende istiyorum ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum gece uyumadan önce gece mamalarını da reddediyor en azından tamamen tok olduğunu bilsem içim rahat olur
Umayinannesi21 Tugbatuba bizim sayımız bile belli değil çok yoruldum 14 aydır bu haldeyiz hiçbir gece 2 ya da 3 kere uyandığı olmadı emmiyor da sadece emzik gibi ağzında tutuyor
Tugbatuba Umayinannesi21 işte o çok yoruyor insanı yani uyumak istıyosun ama emdiği için rahatda vermiyor meme cıktıgı an agzından avaz avaz bagırıp aglıyolar bence gerekirse pışpışla dikkatini başka şeyle dagıt uyut ama o memeyi yalancı meme gibi kullanma işini unuttur ben öyle yaptım aglasada vermedim karnı doyduktan sonra