Nuripekduru Saçlı ve gür saçlı olan kızımın arka saçları tiftik tiftik hani rasta olur ya o şekilde oluyor sürekli yıkıyorum tarıyorum sabah bi kalkıyor aynı var mı öneriniz 1 yaşında kızım. Tek tek ayırıyorum yün gibi oluyor önler de sıkıntı yok ipek gibi 😁
Sura_e Nuripekduru bende aynı şey için post açmıştım aynen yıkıyorum, hergün tarıyorum ama yok ertesi gün kısım kısım düğümlenmiş kendini rahatsız etmesin diye kesiyorum ben arkadan oğlumun saçları yer yer var yer yer yok bi tuhaf oldu kesmekten
Nuripekduru EvaBahar eyvaaahhhhh ben bebekliktir diyodum da bizim kızda öyle olacaksa 😂😂 birbirine yapışıyo demi
Nuripekduru [silindi] dopru ya çocukşar içinde var ben büyükler için ma i su olur mu diye düşündüm alayım 😁😁 hatta bi kısmını kesmiştim önler uzun arkalar besleme gibi oldu 😂😂😂😂
Nuripekduru Sura_e çocuklar için olan spreyi bi deneyecem. Şampuan desem değil değiştik bi kaç kez sudan belki kaynaklı olabilir yada yatış tarzından ama çok tuhaf duruyor sanki aylarca yıkanmamış gibi. Dokununcada değişik bi yapıda daha sert yıpranmış gibi