Noname21 Bu evi boşaltacağım eşyalı bir evdi şimdi ev sahibi tantana yapmasın geçen gün yağ patladı hatta bende yandım duvara böyle sıçradı asperox çamaşır suyu çif ve bulaşık deterjanı sildim yok geçmedi beyle geçer bu
Tazeanneveminigi Noname21 umarım bir yöntemi vardır. Bizim oturduğumuz evde de daha önce kiracı bırakmış. Ne yaptıysak çıkmadı kuzum. Boya falan attık kaç kat yok. Ben de burda bekleyeyim inşallah bir yöntemi vardır. Bu arada geçmiş olsun size de 🥰🥰😇
lceLady Noname21 bende cok denedim geçmiyor. Youtube de soylenen ne varsa denedım hepsini. Sirke karbonat vs vs gecmıyor. En iyisi boyamak
Tazeanneveminigi Noname21 iki üç kat attık malesef geri atıyor ortaya çıkıyor. Belki çok önceden kaldığı içindir sizinki yeniyse inşallah bir çözümü vardır 😐
ilaydaerdo Noname21 bulaşık makinası parlatıcısı ve a101de Viking diye bi marka var onun pembe renkli olanı geçirdi benim evdekini
Abdisumeyye Noname21 malasef geçmiyor canim benimde ocağın yan duvarı böyle yağlı yagli ne sıktıysam geçmedi kiracıyim bende esim kış girmeden boyatacak en son care
Abdisumeyye Noname21 şubatta sözleşme bitiyordu 1 sene daha burdayiz esimde kötü gözüküyor hem diye boyayalım demişti