Beybisibeybisi Biz3kisiyiz_ tüm herkesin yaş farketmeksizin d vitaminini idame doz alması şarttır yaz kış
Biz3kisiyiz_ Beybisibeybisi bu doğal yollardan karşılanması mümkün vitamindir. Şarttır derken pardon ? Hangi kaynağa göre bunu diyebiliyorsunuz?
Beybisibeybisi Biz3kisiyiz_  Günlük olarak karşılamak imkansız canım saatlerce güneşlenmen lazım ilk görsel dilara koçağın sitesinden biri florance nightingale den biri de tğrk osteoporoz sitesinden
Biz3kisiyiz_ Beybisibeybisi bizim doktorumuz da Florence de çalışıyordu Berrin Arslan kendisi direkt bana kızımın değerlerine göre D vitamini ya da farklı bir vitamin takviyesi almamızı söyledi ki bunların çoğunun bir satış politikası olduğunu iletti + şunu da ekledi kendi çocuğuna dahil vermediğini söyledi yani bu doktora güvenmeyim de kime guveneyim 😂 yoksa biliyorsunuz ilaç yazmaktan kacinmaz doktorlar 😂
Beybisibeybisi Biz3kisiyiz_ kaç çıktı d vit düzeyi ya da siz mesela ölçüyor musunuz ben 70 80 lere kadar çıkardım hep sonra 6 ay sonra bi bakıyorum kullanmazsam düşüyor hep böyle oldu yani tiroid hastasıyım düzenli kan veriyorum ordan biliyorum değerlerimi. Sizin kullanmayınca düşmüyor mu mesela
Baybars02 Aylizzmm bal sarimsak limon karışımı yapıp veriyorum ben de inşallah bu kış hastalıksız atlaticaz. Deneyebilirsiniz 16 aylık olmuş bal verilebilir
Biz3kisiyiz_ Beybisibeybisi şöyle söyleyeyim ben kendim için kontrol ettirmiyorum kızım için şimdi baktım 9 aylıkken 35 miş Mart ayı idi sonra biz bıraktık d vitaminini 1 yaşında tekrar kontrole gittik 49 olmuş yani bu süre zarfında hiç kullanmadık ama yükselmis değerleri yani doğal yollardan da karşılanıyormus aslında güneş+ beslenmeyle . Haftaya da 15. Ay kontrolü var bakalım ne çıkacak haber veririm size
tuzludakota Ygzpri çok geçmiş olsun, umca bağışıklık sistemini desteklemek için kullanılır, bebeğim de burun akıntısı öksürük vardı ilaçlarını kullandım takviye olarak da umca kullanıyorum hala , tek başına yeterli olmayabilir umca
kelebek_17 Aylizzmm 16 aylık olduğu gün balık yağına başladık, balık pek yemediği için doktor başlattı
Biz3kisiyiz_ Esma1993 bebeklik döneminde ki alınabilecek takviye vitaminlerinden bahsettiğimiz için Demir vitaminini söyledim. Ama derseniz ki B12 eksikliğinde de bebeklere takviye vitaminlerinden veriliyor hiç ama hic duymadım. Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
Esma1993 Biz3kisiyiz_ benim kizim 5.5 aylik biraz saldi kendini b12 vitaminine bakalim dedi dr ordan ogrendik