lceLady 🫢günaydın ☀️ ben sımdı yaptım 😂 Erken kalkar yol alır mıs 😛 Dün mantı,çorba yaptım Bugun; Kuru fasulye Bulgur pilavi Ayran Hafta sonuda 🐟 balık olsun Ben sıramı saldım 😅 Belki size fikir olur :)
asude01 lceLady sabahın erken saatlerinde kargalar bana “-hayırdır bu saatte 😀 ” derken, kışlıkları kavanoza dolduruşum ☺ Günaydın 🌸🙏 Ellerinize sağlık 🌺
1515g lceLady bazen ben de erken kalkar yemeğimi hazirlarim 2 tane bebeğim var durmuyorlar çünkü o.kadar rahat oluyor ki bu sıralar gece uyuyamıyorum mahvoldum nasıl yapacam bilmiyorum 😣
CankizimRavzam lceLady helal olsun bacım sana 😅🤗 Ben daha yatakta debelenmekle meşgulüm gözümü açamadım daha 😅
Yasemin38 lceLady günaydın afiyet olsun canım🥰 Gezmem var bugün 🤭Bende et sote ve çorbamı koydum ,sadece pilav ve salata kaldı onuda kızım yapar ben gelmeye😉
2cocuk_1anne_ lceLady akşam yemeğini bu saatte mi yaptın Ne ara uyandın kendine geldin evi topladın temizledin de yemeği yaptın Yoksa sadece adını mı yoldun 😂😂
lceLady 2cocuk_1anne_ :)) 3 cocuk var mecbur okula giden bi cocugum var. Biri uyanmasa digeri muhakak uyanıyor 😀erken yapıyorum ki sonrası kolay oluyor