EmirAsaf44 Kızlar 3 ay 3 günlük bebeğimin bugün ateşi 37.3 calpol verdim biraz düştü gibi ama başı falan hala sıcaksabah 6 da verdim şurubu ishali de var napayım ya bana bi akıl verin
Zlhaanne EmirAsaf44 bı 112 yi arayıp doktor ile mi gorusseniz o anlatır yine enfeksiyon olabilir dikkat edin antibiyotik başlama gereği duyabilir doktor en doğrusu götürmeniz
EmirAsaf44 Ceycey001 ya deprem bölgesindeyiz konteyner de sağlık ocağı da acil de elimizde yeterli malzememiz yok deyip yolluyorlar ilçede oturuyorum merkeze uzağım evde nasıl düşürebilirim
Mamaaaaa Ilık duşa sokabilirsiniz, soğuk bezle eklem yerlerine koltuk altı dizinin arkası dirseğinin arkası başına tampon yapabilirsiniz. Sık sık emzirin
EmirAsaf44 Zlhaanne ya eşim hasta ben onun virüse yakandığından şüpheleniyorum sanırım çocuğa da bulaştı 😔Eşim işi gereği yollarda olduğu için iki çocuğum da var tek başıma götüremiyorum 😔 ambulans gelir mi ki bu ateşe acaba
SevimliHayaletCasper EmirAsaf44 sirkeli su kullanmayın havaleye neden olur. Soğuk kompres yapın. Ateşi yüksek değil şimdilik takipte kalın. 37.8 i geçerse bir daha calpol verin. Çocukların ateşi gece yükselir. Bu gece de yükselmeye devam ederse mutlaka doktora gidin
EmirAsaf44 SevimliHayaletCasper ev biraz serin kısa kollu çıtçıtlı giydirdim altına bişey giydirmedim bu şekilde dursa daha çok üşütüp hastalanır mı sizce yoksa ince de olsa bi kat giydireyim mi