Aytndgnkrli Mrb arkadaslar aranızda kehribar kolye bebegine kullanan var mı memnunmusunuz gerçekten etkilimi birde nerden aldınız
Sarisin Aytndgnkrli ben gerçekten inanarak aldım bi ay olmadı kullanmaya başlayalı ve biraz önce farkettik oğlumun köpek dişleri çıkmış hiç farketmedik kocaman olmuş bile 😳 bence gerçekten faydası var, bulunduğum yerde bi tespihçiden aldım
Naz1905 Aytndgnkrli ben kullandımeşim hem kolye hem bileklgni almıştı gerçekten bende dşinnn naslçktgnı anlamadım ve hiç salyamz olmadı
kahvekolik_anne Aytndgnkrli bizde kullandık kızımın hem salyası çok akıyordu hemde çok gazlı bi bebekti kolyeden midir artık bilemicem ama 1 hafta sonra gaz sorunu bitti kendi yapmaya başladı gazını salyası da hemen kesildi ama henüz hiç dişimiz yok 8 ay 3 günlük olduk bugün 🙈
FHKK Sarisin Ne kadara aldınız instagram da satış yapan çok kişi var ve fiyatalrı hep değişik dışarda ne kadar merak ediyorum 🙄
EvaBahar Ben de aldım kuzuma.onun etkisi midir bilmiyorum ama salya şıp diye kesildi. Ateş de olmadı. İki üç gece huzursuzlukla çıkardı ilk dişini. Bence de alabilirsiniz en olmadı, şık duruyor ☺️
NisanAnnesi Aytndgnkrli kullanıyorum çok şükür 2 aylıkken başlayan salyasini kesti ikinci disinide bugün patlattik ateş vs yapmadı fakat huysuzlugu var illaki ağrısı hafif oluyordur sonuçta bizde 20 likleri çıkarırken zorlandık dis kolay değil buna rağmen güzel atlattik. Bende internetten kehribarcı anne sayfasından aldım sertifikali kefilim yani hatta test edebilirsiniz tuzlu suda batmaz kehribar kolye ben test ettim . Ayda bir toprağa gömün enerjsini atsın 24 saat dursun. Banyo yaparken de çıkarın deterjan özelligini kaybettiriyor .
mraslan Aytndgnkrli bende yeni aldım totsandmore instagram sayfasından heyecanla işe yaramasını bekliyorum ☺️
Mervemim Ya bnde almak istiyorum ama korkuyorum bişey olur boncugu bogazını kaçar diye daha 4 aylık eline gelen her seyi agzına atıyor :(