Eloffs Kızlar baloncugun suyunu içti oğlum uyumadiydi baydir bekliodu ama icmedi heralde acı geldi agizni filan sildim neyapmam lazım ya bisey olmadı 44 dakika oldudada
Bebegimuyumuyorr Eloffs Benimki de şu gebelik testlerinde tuz gibi şey oluyor ya onu yemişti aklıma geldi yoğurt ayran yapıp verdim ama siz ne olur ne olmaz acile gidin veya arayıp sorun
Minigimm1 Eloffs bence bir 112 yi arayın bilgi almak için aradım deyin sorun bir onlar ne derse ona göre acile gidin yada siz takip edersiniz
Eloffs Minigimm1 kız getir derler baloncugu içinde olduğunu bilemezlerki şimdilik bisey yok gibi bilemiyorum daha doğrusu 1 saat 8 dakika oldu yoğurt ayran verdim suda icirdimm
dayes Eloffs boğazı tahriş edebilir ve böyle durumlarda bi şey yedirip içirmek iyi değil diye biliyorum bi arayın isterseniz 112yi danışmak için ya da imkan varsa acile gitmeniz iyi olur
Dlkggl42 Bizimde aynısı olmuştu bende ictimi içmedimi gormemistim uyandığımda elinde oynuyor üzerinede suyu dökülmüstu acile götürdüm kan tahlili yaptılar sonuç beklerken de serum taktılar şükür ki bişey cikmamişti yani içmemis inşallah sizinde öyle olmuştur