HanifeSay Bebeğim çok şiddetli bir şekilde uykudan uyanıp kustu çok korktum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tekrar eder mi diye başında bekliyorum başına böyle bir şey gelen var mı :(
MomKukuleta HanifeSay çok geçmiş olsun kaç aylık mamadan sonra mı kustu. Tekrarlarsa yarın çocuk doktoruna götürürsünüz. Ama durmadan devam ederse geceden acil e. Ateşini takip edin ve reflü yatağı tarzı hafif eğimli yatırın.
Nilunas HanifeSay geçmiş olsun canım üşütmüştür biz yaşıyoruz ara ara bir kere ile kalmıyor malesef bizimki sol tarafa yan yatırın midesi dinlensin çok su vermeyin sabaha telafi edersiniz
HanifeSay MomKukuleta 6. Ayın son haftasında evet mamadan sonra. Uyumadan önce arada bi kaşık maması veriyordum yedi oynadı biraz sonra uyudu ağlayarak uyanıp kustu:(( acile götürdük şiddetli kustuğu için tekrar ederse yine gelin şimdilik bişey yok dediler bakalım:(
HanifeSay Nilunas çok dolu dolu yerişkin gibi kustu çok şaşırdım ilk defa oldu sizinki de mi öyle oluyor
Melis1706 HanifeSay usume vardir o zaman koku varsa birde salgin var su siralar biz gecenlerde atlattik 7 kere kustu acile goturdum sonra ishal basladi cok olursa gidin
Mltmert16 Geçmiş olsun arkadaşlar benimde kızım 5 aylık bugün kusma başladı az önce uyandı ağladı emzirmek istedim daha memeye yatmadan biranda şaar diye ağız dolusu çıkardı çok korktum acı sulu gibi kokuyor sanki