Anayimbenana-02 Kızlar , bebeklerinizin aşı dışında sağlık ocagına gidip kilosunu boyunu ölcüyo musunuz ? Ayda bir mesela aşısı yoksa götürüyo musunuz
sidames Anayimbenana-02 biz aşı dışında gitmedik ama 15 günde bir gelip tartilabilirsiniz demişti sağlık ocağındaki ebe. Onun dışında her ay rutin kontrole gidiyoruz orda tartiyor doktorumuz. Bir de saglik ocağındaki tartı 500 Gr fazla tartiyordu onu farkettik doktorunkinden farklıydı
Zeliff Anayimbenana-02 bizim hemşiremiz bir kağıda aşı zamanlarını ve iki üç ayda bir kilo boy kontrolü, göz muayenesi vs yazıp vermişti. Sadece kilo boy için çağırdığı zamanlarda var yani aşı olmadan
Esrailkee Genelde aşısı olduğu zaman ebe kilo boy kontrolü ve aşısı var diye arıyor zaten bebeğim 9 aylık 9 aydır böyle bi kaç kere ben hastaneye götürdüğüm zamanla çakıştı ben telefonda söyledim
Anayimbenana-02 sidames anladm cnm bazen 2 ayda bi aşı oluyo ya o kalan bı ayı tartmak istiyorum 🤭😀 sabırsız ve meraklı bi anneym kızımda zayıf olunca acaba kaç kg oldu vs😭😂
sidames Anayimbenana-02 biz de o konuda çok merakliyiz ama her ay götürdüğümuz için normal hastane doktorumuza orda merakimizi gideriyoruz😂 oradaki sonuca göre evdeki tartıyı ayarlayık önce kucagimizda tutarak tartiliyoruz sonra bırakıyoruz farkı hesaplıyoruz ama doktor tartisiyla farklı oluyor hemen o gün hesaplamak lazım farkı 😂
Anayimbenana-02 sidames aynen bende aşı olmadaan diğer ay doktora götürüp merakımı gideriyorum 😂 sizde de oluyomuş sağlık ocağının tartısıyla doktorumuzn tartısı farklı 200 gr yada 2 cm boy da bile oluyo . Genel de sağlık ocağı fazla ölçer😂