Elifadaannesi Molfix mavi paket kullanıyordum çokta memnundum yalnız son aldığım paket o kadar kötü çıktı ki çocuk sürekli çiş kokuyor bez kâğıt gibi göstergesi yok hangi markaya geçiş yapsam bilemedim
durukusunannesi_ Elifadaannesi bende çok zorlanıyorum bu konuda ya eski paket molfix arıyorum resmen market market bi tane 4 numara buldum 34 lü. Ama kaç gün gidecek. Biraz önce de Baby me aldık bakalım nasıl olacak ama genel olarak iyi gibi görünüyor
Minigim38 Elifadaannesi ben hiç sorun yaşamadım ama tek şey kaşıntı yaptı altını açtığımda aşırı derecede kaşınıyor
seboss35 Elifadaannesi pure soft u diyorsunuz sanırım bugün a101 e geldi eşim almış yenidoğanı kullanmıştık bu paketten güzeldi Şimdi baya kötü yorumlar okuyorum burda bakalım nasıl çıkacak 2 paket almış bide elimde kalmaz umarım Bu arada Molfix mavi paket kullanıyordum
Asyabuse Elifadaannesi bir umut goon mavi paket aldım o da kokuyor çiş göstergesini çok önemsemiyorum ama koku 😑
Elifadaannesi seboss35 Migros’tan aldım bugün oda aynı çıktı önceden mavi paketin içindeki bezde mavi idi şimdi beyaz ince göstergesiz
tazeanne___ Elifadaannesi molfixde bende aynı sorunu yaşadım ilk çişinde bile çok çiş kokusu oluyordu molfix in pure&soft unu aldım çok memnun kaldım hatta mavi molfixden 2 paket vardı gündüzleri onu kullanıyorum ama çok sik değiştiriyorum geceleri pure&soft takıyorum iyi oluyor pişik veya taşma yapmıyor birde denemek için goon aldım o da çok güzel bir bezmiş onu da denemek için 2 gece üst üste taktım bebeğime pişik veya taşma yapmadı denemenizi tavsiye ederim
Mbrre Elifadaannesi Bende cekine cekine almıştım ama tam bir hayal kırdığı goon a geçmeyi düşünüyorum bakalım bitsin paket 🤷♀️
zeynepzezee Yeni serisinden ben memnunum yeni aldım gayet de güzel, göstergesinin olmaması sadece sorun benim için
Elifadaannesi zeynepzezee bizde çiş kokusu oldu çocuk sürekli çiş kokuyor önceden hiç böyle bi sorun yoktu