Yasmi Arkadaşlar merhaba 4 gün önce doğum yaptım bebeğim şu an solunum desteği alıyor yoğun bakımda.dün cihazdan çekmeyi denemişler ama tekrar bağlamışlar şu an durumu iyi çok şükür. Ben çok üzülüyorum hemen kavuşmak istiyorum. Süreç nasıl ilerliyor 😥😥😥
SevimliHayaletCasper Yasmi benim oğlum 1 hafta kadar küvözde kaldı. Bu sürede sürekli makineden çekme denemesi yaptılar bir kaç kez olmadı tekrar bağlandı sonra geçti çok şükür çıktık. İnşallah sizde bir an önce kavuşursunuz
Gizzzzz-giz Yasmi ne kadar erken doğduğuna kilosuna ve solunum destekten çıkmasına bağlı benim kızım 1 gün solunum destekte kaldı daha sonra hortum ile beslendi sonra emme denemesine geçtik geri kilosu düştü tekrar hortuma bağlandı emmesi güçlendi kilosu 1980 olunca da çıkardık bunlar 17 günümüzü aldı kızım 36. Haftada doğdu
Hulya11 Yasmi Öncelikle gözünüz aydın. En kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Normal doğum mu yaptınız?
Masalina12 Yasmi çok zor benim bebeğimde girdi sıvı kaybımdan 5 gün boyunca neler çektim ağlamaktan perişan oldum kendimi suçladım sürekli sütüm yetmemişti aç kalmıştı çok şükür çıktı şuan 3 aylık olduk elhamdulillah çok şükür
Yasmi SevimliHayaletCasper çok geçmiş olsun sizin adınıza sevindim 🙏🏻 peki sonraki süreç nasıl ilerliyor çok korkuyorum uyurken banyo yaptırırken ne biliyim bişey olur mu acaba siye düşünüyorum şimdiden 🥺
SevimliHayaletCasper Yasmi zaten iyileşip çıkıyor. Sonra da normal bir bebek bakımı nasıl yapılıyorsa o şekilde yapıyorsunuz. Sizede geçmiş olsun 🩷