bloggeranne Kızlar 1 hafta önce korunmasız ilişki oldu yumurtlama günü değildi ama bugün temizlik yaparken sol kasığıma bişiler oldu ağrı ve batma gibi ara ara sizce gebelik olma ihtimali var mı adetime 2 hafta var daha test yapsam çıkar mı?
SevimliHayaletCasper bloggeranne korunmasız ilişki oldu bloggeranne gebelik olma ihtimali var mı Başka ne sekilde hamile kalınıyor ki 🤔 Bu kadar erken testte çıkmaz
tosbiksmoms bloggeranne inanirmisiniz kızıma 1 seferde hamile kalmıştım. Reglden sonra eşim şehir dışına gidecekti 1 defa birliktelik oldu sonra gitti zaten istiyorduk o da denk geldi😄 yani istemiyorsanız böyle şeyleri göz ardı etmeyin derim.
Prenses_annesi22 bloggeranne ilişki üstünden en az 10 en fzla 16 gun gcmesı grek yanı adet olmaya 1hfta kala test verebılırsnz saglık ocgnda önce kanda yukselıyor beta sonra ıdrar hayrlısı olsn ıns
bloggeranne SevimliHayaletCasper canım öyle oluyor ama 1 seferde hemen kalınır mı diye soruyorum çünkü oğluma geç hamile kaldım hemen olmamıştı üzerinden 4 sene geçti olabilme ihtimali var mı hani test yapsam çıkar mı diye yazdım çünkü oğlumda böyle belirti falan yoktu
bloggeranne tosbiksmoms yok istiyoruz zamanı vardı korunmasız derken daha doğrusu prezervatif ile korunuyorduk ama patlamış ondan korunmasız yazdım ama belkide zamanı bu zamandır rabbim nasip ettiyse vardır bir bildiği