Nisaaabbk Bebeğim şuan geceleri 18372829033 kez emmek için uyanıyor bu durum 1 yaşından sonra düzeliyor mu acaba gerçekten merak ediyorum yada ne zaman duzeliyor ? Yoksa şehir efsanesi mi büyüdükçe uykular düzelir cümlesi 🥲
kahvekokusuu Nisaaabbk o kadar cok olmasa da ilk zamanlar 3-4 saatte bir kalkıyordu 11. Aydan sonra azaldı gecede 1-2 sefer kalkmaya başladı 1,5 yaşından beri de aksam yatar sabah kalkar yani bence düzeliyor
mercory Nisaaabbk sadece uykular değil, beslenme başta olmak üzere herşey düzene giriyor. rutin halini alıyor herşey. kızım 11 aylık. 6.aydan sonra işler oldukça kolaylaştı. az daha sabır 💐
Irmakmelegim Nisaaabbk şuan kaç aylık? Bu bebekten bebeğe değişir kızım 6 aylık tan itibariyle uyku düzeni rutini oluşturmuştum şuan 26 aylık olucak 15 gün sonra hala rutini değişmez kolay kolay ama bebekten bebeğe çok farkeder mesela yeğenim var 3 yaşında hala uykuları çok problemli diyebilirim gece leri çok sık uyanır ama kziim gece 1 kez kalkar uyuturum geri uyur
Nisaaabbk 7.5 aylık çok zor uykuya dalıyor geceleri ve çok kez uyanıyor emmek için kendimce uyku eğitimi denedim ama olmadı .. illa uyku eğitimi mi şart anlamıyorum sanki duzelmeyevekmis gibi geliyor